Відгуки | Робота у Польщі

Відгуки

Обов'язкові для заповнення

rating fields
Що ви думаєте про нас?

Богдан

Оформлялся на работу, все честно, сделали документы и отправили на работу, оформление бесплатное, все правдиво) Хочу сказать большое спасибо Лене, которая занималась мною, найдет к вам любой подход, и подберёт все что нужно для вас, она очень хорошая и будет переживать за вас и заботится )

02.02.2021

Наталья

Задоволена цією фірмою, особливо Оленкою так як вона зі мною співрацювала. Всі документи були вчасно зроблені. Завжди торбувалася про мене як я доїхала, як житло і шо саме головне завжди відповідала на звінкі. Дякую вам .

26.01.2021

Ткачук Лариса

Дякую за співпрацю. Дійсно приємно мати справу з професіоналами в своїй справі.. Особливо приємно співпрацювати з Юлею. Я працюю вже третій раз від неї і надіюсь не останній.Все,що каже співпадає .Я задоволена.Рекомендую.

25.01.2021

Таня

Дуже задоволена фірмою та консультантом Оленою. Все чітко пояснили та швидко оформили. Надійно та якісно ?

25.01.2021

Віталій Лесько

Дякую за допомогу, дуже приємно працювати з професіоналами. звертаюсь не вперше і усім рекомендую!!!

13.03.2020

Дмитро Дрьомін

Вже 5 років Bigjods допомагає з роботою, документами і консультаціями, все якісно і чесно)

12.03.2020

Yuliia Zinkevych

Велике Дякую, за таку гарну роботу і консультацію, вже не перший раз я звертаюся до вас за допомогою. Всім рекомендую звертатися на Bigjobs

12.03.2020

Tatyana Plotsedym

Співпрацювала з цією фірмою і залишилася задоволеною повністю. Робила візу собі на роботу . Строки які були обіцяні повністю виконані!!! Приємні працівники які завжди йдуть на контакт і завджи можуть проконсультувати по будь-якому питанню!! Рекомендую

27.01.2020

Natalya Sumskaya

С мужем ездили на полгода в Польшу на работу через эту фирму. Вакансия, консультация, переделка приглашения (у нас была открыта виза на другую вакансию) – всё совершенно БЕСПЛАТНО. Огромное спасибо менеджеру Екатерине за чуткое отношение и поддержку даже когда мы были уже там.

13.04.2019

Oleksandr Tymirhaliiev

відповідальна компанія рекомендую для співпраці ?

25.06.2020

Надія Головко

Дякую за допомогу та супровід, особливо хочу подякувати менеджеру Олені, яка допомагала на кожному кроці, підказувала та підтримувала)

07.08.2020

Andrzej Czebyrak

Дуже гарна та професійна команда. Дякую за гарну вакансію. Постійна інформаційна підтримка та допомога в будь-якій ситуації на найвищому рівні. Всім рекомендую.

04.08.2020

Андрій Гасій

Так, звісно я рекомендую!! Професійний колектив! І дуже відповідальна менеджер Катерина! Робота така як було обговорено! Все чесно!))

17.11.2020

Андрій Швець

Хороша, відповідальна компанія, дуже задоволений роботою з ними, рекомедую.

28.06.2020

Світлана Мороз

Дуже гарна та креативна команда!!!!! Професійно та швидко виконують свою роботу!!!! Доступно доносять всю потрібну інформацію клієнту!!!!! Користуюся їхніми послугами уже давно Жодного разу не підвели!!!!
Удачі вам і надалі!!!!!! До зустрічі!!!!!

01.07.2020

Yuri Grek

Дуже чудова компанія допомогла із збором усіх потрібних документі,доїздом до місця проживання та роботи за кордоном. У будь якій незрозумілій ситуації допоможуть без проблем. Рекомендую!!!

23.06.2020

Світлана Гавриш

Хочу подякувати працівникам фірми за їхню допомогу і підтримку, я думаю буду і дальше співпрацювать і всім рекомендую звертайтися вам там обовязково допоможуть Bigjobs.

16.04.2020